Soemarsono "augustus 1945 Revolutie"


Soemarsono "augustus 1945 Revolutie"

mbah subowo bin sukaris

Soemarsono de enige mannelijke persoon van de durfde naar Indonesië schrijven van een biografie van stout-toelating tot het lidmaatschap van de Communistische Partij van. Geen een ster laat staan Guerrilla Veteranen badge werd bekroond voor hem door de Republiek Indonesië. Strijd en de gang van een Soemarsono who ontsnapt aan de doodstraf vele malen, eenmaal uit de Nederlandse militaire erkennen dat het niet Pls gevangen baarmoeder -- ging hij naar de Nederlandse leger gecontroleerde gebieden te vermijden uitoefening Siliwangi te achtervolgen nadat de stad Madiun. Pls en de tweede keer de regering van Indonesië onder leiding van M. Hatta als premier stiekem besteld generaal Gatot Subroto naar Indonesië voeren alle top leiding van de Communistische Partij van. Soemarsono naam werd verkeerd begrepen door de krachten van de communistische jager Ronomarsono Wordt een gewone partijleden.
      Soemarsono heeft wel een beter leven. Elke keer ging naar de oorlog naar Indonesië verdedigen van de Republiek, zei hij: "Mam, ik ben weer vertrekken. Wacht niet Pls ik thuiskom. Laat me gaan, zo niet naar huis gaan bijvoorbeeld als gevolg van daling in het veld vechten." De vrouw knikte en Afgegeven geen andere woorden dan glimlachen.
     Generaal Soeharto in 1948 nog een midden-officieren Soemarsono ontmoeten in Madiun om informatie om bijstand verzoeken Dergelijke situaties hebben voorgedaan Yogya die krant macht gemeld inbeslagneming van in Madiun.
     Schouder aan schouder eert Soemarsono takel omhoog de banier van de partij te verdedigen om zich tegen aanvallen-Hatta Siliwangi krachten met de eerbiedwaardige Musso Tot bloedbad op het slagveld met. Geachte Musso is gewaarschuwd voor zijn vrienden, "In plaats van gevangen Vijanden en veranderd van een verrader van zijn vrienden als een zeer wrede marteling gedode vijand in de strijd is beter ...."
     DN Aidit bloei troon van de Indonesische Communistische Partij Centraal Comite, omstreeks het jaar 50. Soemarsono hebben "beter leven" is nog vers-fit in het midden van de Indonesische politieke arena. Hij werd belemmeringen voor de ontwikkeling van de partij omdat zij gevallen met het kabinet van Hatta in 1948, ter wille van de partij bestaan van de in haar ontwikkeling, dan Soemarsono krijgen een speciale bestellingen vanaf DN Aidit, "Dude, ik kreeg het bevel om weg te blijven uit Java-eiland, de mens wist al de reden, toch? "
      "Voor hoe lang krijg ik Deze sanctie, man?" Soemarsono zei de grote bewondering en respect voor zijn kameraden.
      "Totdat ik straf te bepalen bevrijding, man! Of de precaire situatie kan bevrijden Die man uit de. Kiest, zou Nergens man weggaan."
      "Ik kies zal vanaf het noordelijke puntje van Sumatra, man." Soemarsono zei de gronden zijn er familieleden.
      "Akkoord, man. Mate snel gaan, hoe beter." Dus een gerespecteerde kameraad Aidit werd besloten de straf voor Soemarsono verwijdering blikjes Omdat het partij de weg vrijmaken grootheid van de.
     Op Sumatra Soemarsono partijleiders veranderd van een gerespecteerde en luisterde naar elk woord Hetzij door de lokale gemeenschappen en leden van de Partij in een sfeer van conflict uitbreken van de opstand van de raad van Olifant, Banteng Raad en natuurlijk de kolonel Simbolon die openlijk verzetten tegen de centrale overheid met een reden. Zelfs de instructies zijn direct betrokken Soemarsono Ook dorp leidt het om rebellen te verdrijven het hek van de, de regering moet plaatsen is voorzien in de, in dit geval, natuurlijk, de centrale overheid. Op dat moment wist rebellen Verzamel alle wapens Soemarsono onder zijn gezag met een jeugd die waren de resource personen verzameld in het dorp hek.
      Het was blijkbaar niet goedgekeurd door de leiding van de partij Center. Soemarsono elk onderwerp altijd aan de partij overhandigd het bezit van wapens aan de Indonesische Nationale Leger.
     September verkeer brak in 1965 Soemarsono opnieuw veranderd van slachtoffers van de Nieuwe Orde, dan op een dag, dus er is een kans dat hij besloot om thuisland te verlaten mijn geliefde en koos voor een verblijf in Australië.
Subowo bin Sukaris
HASTA MITRA Updated at: 2:31 PM